Hoppa till innehåll

Senaste nytt

Varenda krona räknas.

Hej! Nationell kvinnojour och stöd på teckenspråk vill informera och även tala om en nyhet idag med denna video. Föreningen har funnits nu i 7 månader. Det har varit en utmanande tid då styrelsen valdes… Läs mer »Varenda krona räknas.

Ett öppet brev till Åsa Lindhagen, Socialstyrelsen och Jämtställdhetsmyndigheten gällande dagens presskonferens om utsattheten.

Det är ingen hemlighet att kvinnor med funktionsnedsättning är en grupp som är väldigt utsatta för våld i nära relationer samt hedersrelaterat våld. Det gör oss djupt bekymrade att denna grupp inte alls nämns när jämställdhetsminister… Läs mer »Ett öppet brev till Åsa Lindhagen, Socialstyrelsen och Jämtställdhetsmyndigheten gällande dagens presskonferens om utsattheten.

NKJT håller öppet!

Under dessa här coronavirustider kommer det många uppmaningar från myndigheter, arbetsplatser, förskolor och skolor att vi alla ska hjälpas åt och ta vårt ansvar genom att vara hemma vid minsta symptom. Kvinnorna och barn blir… Läs mer »NKJT håller öppet!

Vi har nu en instagramkonto!

En glad nyhet – NKJT har skaffat eget konto hos Instagram! Dagens måste-att-göra: Följ @kvinnojourennkjt för att få information och uppdateringar om föreningen!

Pressmeddelande 1 nov 2019

I svallvågorna av #METOO under 2017 så uppstod #slådövörattill för döva, hörselskadade och dövblinda kvinnor och icke-binära. Då uppdagades det att det finns ett extremt stort behov av stöd och rådgivning på teckenspråk. Det blev… Läs mer »Pressmeddelande 1 nov 2019

Exit mobile version