Hoppa till innehåll

Kansliet

Vi på kansliet


NKJT har sex kvinnor som arbetar heltid- och deltid på jouren dagtid. Övrig verksamhet är byggd på ideella krafter. På jouren finns två kuratorer och en socialpedagog, en kommunikatör, en ekonomiadministratör samt en verksamhetsledare.

Felicia och Karin arbetar som kurator och Lena arbetar som socialpedagog och de har den dagliga kontakten med kvinnorna som kontaktar oss. Om du mailar till oss är det vanligtvis någon av dem som svarar. Telefonnummer lämnas ut efter en första mailkontakt för fortsatt kontakt i videosamtal.

Felicia
Kurator med volontäransvar för digitala jouren
felicia@nationellkvinnojour.se
Karin
Kurator med volontäransvar för digitala jouren
karin@nationellkvinnojour.se

Lena är ansvarig för uppsökar-verksamhet i Stockholms stad i samverkan med civilsamhället och med stadens förvaltningar.

Lena
Socialpedagog
lena@nationellkvinnojour.se

Ellinor sköter vår hemsida, våra sociala medier och formger allt vårt tryckta och digitala material. Om du följer oss på sociala medier är det hennes arbete som du ser.

Ellinor
Kommunikatör
ellinor@nationellkvinnojour.se

Johanna administrerar NKJT:s ekonomi och har hand om det löpande arbetet med ekonomin. Johanna arbetar nära verksamhetsledaren.

Johanna
Ekonomiadministratör
johanna@nationellkvinnojour.se

Mia är jourens verksamhetsledare. Hon ansvarar för den dagliga verksamheten med personalansvar och arbetar nära styrelsen och dess ordförande Camilla. Mia är också den som söker och redovisar kvinnojourens ekonomiska medel på uppdrag från styrelsen.

Mia Modig
Verksamhetsledare
mia.modig@nationellkvinnojour.se
0760 068 527 (Endast SMS/Whatsapp)
Chatta på WhatsApp

Nationell kvinnojour och stöd på teckenspråk

Besök- och postadress: Solidaritetshuset, Tegelviksgatan 40, 116 41 Stockholm

Org.nr: 802529-0662  

Bankgiro: 5505-5487  

Swish: 123 500 58 97

Exit mobile version